Modele de nuante de blond - ANGRAF
109929
post-template-default,single,single-post,postid-109929,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Modele de nuante de blond

Modele de nuante de blond

„Blondul este Culoarea care nu se va demoda niciodată. Fie că este vorba de un blond cald, auriu, fie că este vorba de un blond RECE, Nordic, blondul va fi nelipsit DIN topul preferințelor oricărui Sezon. De ce? Pentru că este o culoare care da luminozitate şi feminitate. Nu mai Punem la socoteala faptul că putem Personnalisat orice Tip de blond, astfel încât să obținem o paletă vastă de nuanțe. Îmi place să FAC asta pentru clientèle Mele. Fiecare cu nuanța EI. Pentru că și ele sunt UNICE, nu-i așa? Blondul este o nuanță Care se obține şi se întreține doar în salon, așa că, Dacă ești posesoarea unui blond reușit, VEI fi tot timpul în tendințe! ” Prima este varianta blond Super platinat Iris extra 12,7, soin se décrire printr-o nuanta extrem de deschisa cu reflexii de Aur Roz rece care vor Pune in evidenta in Special ochii de culoare deschisa si tenul cu subton rece. Formule foloseste Ginkgo biloba in vederea protejarii foliculilor si a scalpului, Rezultatul fiind o coafura plina de stralucire si vibranta, Care Emana sanatate. Podiumul Alexander Wang este o adevarata inspiratie! Hair-stilistul Guido Palau a vopsit 20 de modele dans nuante de par blond deschis, pentru a Crea un efect Beach Babe, care ne place. foarte. mult! En plus, daca este sa Dam crezare numeroaselor pareri despre cele mai bune vopsele de par blond cenusiu, o astfel de culoare e destul de adaptabila, potrivindu-se, atat persoanelor indraznete, cat si celor mai conservatoare. Mai jos, gasesti cateva informatii despre aceste produse, care te vor ajuta sa Alegi modelul potrivit pentru tine. Blondul nu se demodeaza niciodata, unele purtatoare considerand chiar ca devine o obsesie pe masura ce te indragostesti de El.

iar una DIN cele mai aprécier reflexii la ora actuala este CEA cenusie, care da dimensiune si volum coafurii. INSA pentru ca e mai dificil de intrétinut, nu toate reprezentantele sexului Frumos se avanta spre blondul cenusiu platinat sau mai inchis. Daca esti curajoasa si vrei sa te vopsesti acasa intr-o astfel de nuanta, citeste in continuare acest MIC articol.